Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Α, όλα κι όλα. Είναι ακόμη προνόμιο αντρικό το βρίσιμο. Το βρίσιμο με τα σωστά του λέω, έτσι; όχι το «άντε χάσου βρε βλάκα» της μάνας μου ούτε το «μα πόσο μαλάκας είσαι ρε Κώστα» της γκόμενας σου με την ένρινη φωνή και την τσίχλα. Λέω για βρίσιμο. Για καριόληδες, και γαμιόληδες, μουνιά, μουνόπανα και λοιπά ευφάνταστα. Τα ‘χει γράψει ωραία ο Δεληβοριάς στην υβρεοπομπή, να το βρεις και να τ’ ακούσεις στο γιου τιούμπ, σου το συστήνω. Πάντως το Έβερεστ μπορεί να το πάτησαν αλλά το όρος βρίσιμο οι γυναίκες ακόμη δεν το ‘χουν κατακτήσει. Σταμάτησε η πρόοδος στο στάδιο εκείνο στο οποίο αρχίσαμε μεταξύ μας οι φιλενάδες στο σχολείο να λέμε «έλα ρε μαλάκα» στην κολλητή ή να πειραζόμαστε με τα άλλα εφηβάκια στις τουαλέτες της συνοικιακής ντίσκο: «τα φτιάξατε τελικά παλιοπουτανάκι ε;» και «πάλι με τον Μήτσο θα βγεις μωρή τσούλα;».
Αλλά αυτά είναι μπεμπεκίσματα νηπίων. Εγώ, δημοσίως τουλάχιστον, γυναίκα που να θυμώσει, να κρανιωθεί και να πεταχτεί έξω απο το αυτοκίνητο, να κολλήσει την μούρη της στο τζάμι του απέναντι και να φωνάξει «βγες έξω ρε αρχίδι μη σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις παλιομπασταρδε ξεκωλιαρη γαμω τη μανα σου γαμω!!» ε, δεν έχω δει.

Έχει απομείνει τελοσπάντων και κάτι απο τις παραδοσιακές διαφορές των δύο φύλλων βρε παιδί μου. Κρατάνε ακόμη γερά το βρισίδι, η μπάλα και η τσόντα. Γιατί τα καλλυντικά, τα κομμωτήρια και την αποτρίχωση τα μοιραζόμαστε και με τον Μάκη και με τον Σάκη.
Εμένα πάντως ομολογώ, μου αρέσει να βρίζω καμιά φορα, νιώθω πως με εκτονώνει. Γι' αυτό και καταλαβαίνω τα αγοράκια που γουστάρουν ενίοτε να πατάνε έναν καθαρισμό προσώπου έτσι για να στανιάρουν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γαμω την μαναγια μου(μανα και παναγια)τελειωσε το κρασι 10 το βραδυ και η γαμω κερκυρα το πουλα 10 ευρα εκτος souper market τα παλιομουνοπανα γαμω γαμω γαμω γαμω γαμω κατουραω κατουραω κατουραω dick slut cunt whore piss around the world και οχι peace!!!! eat willy!

κοιτα το βρισιμο πια ειναι προνομιο,σεβασμος,εθισμος. τωρα πια το αντρα ή το αγορι ασχολειτε με το θεμα "σου αρεσει το καινουργιο τσαντακι που πηρα απο το chockondick με 50 ευρο μονο;;;;;"
ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!
ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΓΚΑΣΜΑ;;;;;!!!
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ (στα βυζια) ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΛΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΙΘΡΑ ΤΟΥ JACK ΤΟΥ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ!!!
ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ AXE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΜΙΟΛΑ!!

ααααααχχχχχ εχυσα!!!

Ανώνυμος είπε...

ξεχαστηκα/ποροθηκα. δεν προκυτε να το ακουσεις αυτο που προαναφερες ποτε. πιο πολυ πουλαει το μουνι απο το βρισιδι....οταν γινει μοδα θα το ακουσεις...μεχρι τοτε να το κανεις practise, ειναι πιο ωραιο να ακους απο ενα γυναικιο στομα "γαμω το μουνι της μανας σου ρε γκασμα"